Hoogezand | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Compositietekening van een overvaller op woning Hoogezand

overval / beroving

De Regiopolitie Groningen doet nog steeds onderzoek naar de overval op een woning aan de Boogschutter in Hoogezand. Er is ondertussen een tekening van een van de overvallers gemaakt. De politie vraagt mensen die de vrouw op de compositietekening menen te herkennen te bellen met de politie.
Wat was er gebeurd? Op zondagavond 19 juni 2011 is een 23-jarige inwoonster van Hoogezand in haar woning aan de Boogschutter in Hoogezand overvallen. Rond 23:40 uur belde er een vrouw met een smoes aan. Toen de bewoonster de deur open deed, werd zij door twee mannen beetgepakt en bedreigd met een vuurwapen. De overvallers eisten geld. Nadat de bewoonster een kluis aan de overvallers had gegeven, ging het trio er vandoor. Compositietekening Rechercheurs hebben op basis van informatie van het slachtoffer een compositietekening laten maken van de vrouwelijke dader. De politie beschikt van haar over het volgende signalement: Blanke vrouw; middelbare leeftijd (ongeveer 46 jaar, vermoedelijk is ze jonger maar ziet er ouder uit); onverzorgd uiterlijk (junk-type); 1.70 mtr lang; flets gezichtmet bruin-rossig slierterighaar tot op de schouders; opvallend donkere ogen Getuigen De politie vraagt mensen die de vrouw op de compositietekening menen te herkennen te bellen met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. ComPo overvaller woning Hoogezand

Soortgelijke berichten

Overvaller opgepakt
Tiel

Poging overval op woning
Tegelen

Overvaller grist dagopbrengst weg
Rotterdam

Politie houdt overvaller aan
Groningen

Jeugdige overvaller aangehouden
Rotterdam

Overvaller fastfoodrestaurant meldt zichzelf
Nieuwegein

Overvaller op heterdaad aangehouden
Utrecht

Politie houdt overvaller aan
Breda

Gewapende overvaller aangehouden
Maastricht

Overvaller op heterdaad aangehouden
Roermond

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio