Man in rug gestoken

dinsdag 21 oktober 2014

Zuidlaren - Een 25-jarige inwoner van Sappemeer werd maandagnacht tijdens de festiviteiten rond de Zuidlaardermarkt met een mes in de rug gestoken. De man werd in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Voor zover bekend had de Sappemeerster op de Brink ruziegekregen met een 43-jarige man uit Nootdorp. Deze zou hem met het mes hebbengestoken. De 43-jarige werd op de plek van de ruzie door de politie aangehouden.Hij is ingesloten. Agenten vonden in de nabije omgeving een mes.

Informatie

Volgens het slachtoffer moeten meerdere mensen het incident gezien hebben.Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u in de nacht van maandag opdinsdag rondom de Brink iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor depolitie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op devolgende manieren:

Geschopt

Een 22-jarige inwoner van Roderesch werd tijdens deZuidlaardernacht op de Koningstraat mishandeld en beroofd. De man wilde iets uitzijn auto pakken en werd door vermoedelijk drie personen geschopt en geslagen.De tot nu toe onbekende daders gingen er met een telefoon, portemonnee en eenketting vandoor. Het slachtoffer moest langs een dokterspost.

Korte sprint

Een 17-jarige jongen uit Tynaarlo werd door agenten na een kortesprint achterhaald nadat hij op de Stationsweg een andere jongen had geslagen.De jongeman werd ingesloten. Een 23-jarige inwoner van Hoogezand werdaangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hij had eerder de nacht alruzie gehad met een inwoner van Zuidlaren. Een 32-jarige inwoner van het DuitseHullhorst werd eveneens tijdens de Zuidlaardernacht in de boeien geslagen. Hijbemoeide zich met de arrestatie van een feestganger door de politie.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoogezand | 112 alarmeringen Hoogezand | Goedkoop Tanken in Hoogezand | Supermarkten in Hoogezand | Weerbericht Hoogezand